Hotellpaket


Lyx & romantik - Weekendpaket

Alla är vi värda lite lyx i vardagen och vad passar bättre än att tillbringa en natt på hotell med god mat och dryck. Låt oss skämma bort er eller ge bort upplevelsen till någon du tycker om.

Weekendpaket

I erbjudandet ingår:
- en övernattning, del i dubbelrum
- sen utcheck
- frukostbuffé
- trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare.

enkelrumstillägg +300:- 

   Pris: 995 kr pp

"Vi är lyckligt lottade som har ett rikt utbud av såväl vilt som närproducerat kött av lamm, gris och nöt av hög kvalitet i trakterna. Det finns också gott om god insjöfisk och närodlade bär och grönsaker. Med närproducerade råvaror blir menyerna säsongsanpassade. Här ska man kunna återupptäcka det svenska matarvet i en modern tappning," 

För aktuell meny eller andra önskemål, vänligen kontakta hotellet.

Paketen går att boka:

Paketen förbokas minst 1 vecka innan ankomst. Gäller torsdag-lördag, ej sommartid eller helgenra v42,43 och 44

För 200:- extra per person så uppgraderar vi er till dubbelrum superior


Boka till en extra natt och få 20% rabatt

Best Western Vimmerby Stadshotell, Vimmerby
Tel: 0492-12100
E-post: info@vimmerbystadshotell.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.