Best Western Vimmerby Stadshotell
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

VÅRA HOTELLPAKET

För bokning och förfrågningar av våra paket, maila oss på info@vimmerbystadshotell.se eller ring oss på 0492-12100. Vi finns här för er!

Julmarknad på Näs

Ingen har väl beskrivit julen så som Astrid Lindgren. Hennes bilder av förväntan, sprittande glädje och skönhet sitter för alltid inetsade i vårt medvetande. Upplev julstämningen på Astrid Lindgrens Näs

Weekendpaket

Alla är vi värda lite lyx i vardagen och vad passar bättre än att tillbringa en natt på hotell med god mat och dryck. Låt oss skämma bort er. 

Bokningsbart 30/8-10/5

Astrid Lindgrens Värld

Nu är paketpriserna klara för säsongen 2020. 
Varmt välkomna med era bokningar

Filmbyn i Mariannelund

Kliv in i filmens underbara värld i Astrid Lindgrens berättaranda. I samarbete med Filmbyn erbjuder vi boendepaket. 

Hudvårdskompaniet

Ladda batterierna och fyll på med ny energi i både kropp och sinne. I detta sköna paket ingår bl.a. en härlig behandling. Paketet kan bokas från september till maj.

Julbordspaket

I anrik miljö med svårslagen inramning dukar vi upp ett klassiskt julbord med personlig touch.

Per Backstad med gäster underhåller.

 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.