Best Western Vimmerby Stadshotell

28
Boka rum

Rum 1

OK
   

Paketerbjudande

Astrid Lindgrens Värld 2018

Boka våra fördelaktiga familjepakt med boende på Best Western Vimmerby Stadshotell och besök på Astrid Lindgrens Värld. 

Vi vet att om vi kan få barnen att trivas, så har vi stora möjligheter att även få Er vuxna att trivas hos oss. Därför lägger vi stor vikt på barnen. På rummen finns ett stort utbud av gratis barnkanaler och under högsäsong finner ni vårt lekrum i restaurangen där barnen kan leka eller kolla på film.
Det ska gå snabbt att få mat när barnens magar kurrar, därför har vi under högsäsong en anpassad barnbuffé/barnmeny i restaurangen kvällstid.

Varmt välkomna hälsar vi våra stora och små besökare!

Innan ni bokar paket, gå in under våra rum för att se hur de skiljer sig åt.

  

Paketpriser kan endast bokas direkt till hotellet på mail eller telefon. 

Helgpaket med julbord

Besök Vår mysiga stad med  julstämning på gator och torg och inte minst på hotellet. Ta med släkt och vänner eller  kom hit på tu man hand. Ni checkar in till rummet under eftermiddagen. Senare på kvällen är Ni välkomna ner till restaurangen för glögg med tillbehör, efter det hälsas Ni välkomna upp i Vår festsal.  Där har Vi dukat upp ett dignande traditionellt julbord, fyllt med härliga delikatesser som hör julen till! Så lång det är möjligt är råvarorna lokalproducerade och våra duktiga kockar lagar maten från grunden. Sist men inte minst får Ni ta för Er av Våra hemmagjorda  efterrätter. Dag två väntar en härlig frukost i restaurangen. Välkomna!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse