Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

VÅRA HOTELLPAKET

För bokning och förfrågningar, maila oss på info@vimmerbystadshotell.se eller ring oss på 0492-12100. Vi finns här för er!

Weekendpaket

Unna dig själv en weekend på hotell, eller skäm bort någon du tycker om. Övernattning och 3 rätters middag ingår

Astrid Lindgrens Värld

Vi hjälper gärna till redan nu med er rumsbokning inför sommaren och erbjuder fri avbokning fram till 16.00 på ankomstdagen.

Astrid Lindgrens Värld planerar för och hoppas på öppning 28/5.  Vi har nu ännu ingen information om sommarens restriktioner. Det vi vet är att vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med entrébiljetter till Astrid Lindgrens Värld.

Vi rekommenderar er att hålla koll på www.alv.se där kommer de släppa information och möjlighet att förboka biljetter till er besöksdag.
För att säkra upp ditt inträde så behöver ni köpa biljett i förväg

Vi hjälper gärna till redan nu med er rumsbokning och har flexibla av och ombokningsregler.

Web-boka ert rum här ovan, maila in din förfrågan på info@vimmerbystadshotell.se eller ring oss på 0492-12100

Lyxpaketet

I samarbete med vår underbara granne Hudvårdskompaniet erbjuder vi ett lite lyxigare paket.

Övernattning inkl frukost, 3 rätters middag och en valfri 30 min behandling ingår

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.