Julbord

 Välkommen att avnjuta ett julbord på Vimmerby Stadshotell där vi i år sätter fokus på vilt för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga. Njut av rökta delikatesser, saftiga köttbullar och goda korvar. Vi har dessutom utökat vårt godis- och dessertbord för att göra din julupplevelse ännu mer magisk.

Midsommarafton

På midsommarafton kan ni, utöver vår vanliga meny, prova vårt midsommarinspirerade alternativ. 

 

 

 

 

 


Mamma - boost 

Bli inspirerad till ökad harmoni genom reflektion och rörelse på kroppens villkor. Bli inspirerad av Emelie Börjesgård med många års erfarenhet av personlig utveckling. 

 

FÖLJANDE INGÅR: 

• Frukost 

• Tvagning 

• Soundhealing 

• Spa 

• Smoothie 

• Inspiration och reflektion tillsammans med Emelie Börjesgård

 

Pris: 595kr per person

 

Boka genom att maila 

info@vimmerbystadshotell.se

Nyårslyx

Även detta år bjuder vi in dig till en oförglömlig nyårsupplevelse med spa, supé och bubblande champagne. Under kvällen blir det även underhållning med liveband.  Du har möjlighet att välja om du önskar tillbringa natten hos oss i ett lyxigt hotellrum eller, om du föredrar, att åka hem efter firandet.

 

 

 

 

 

 

 

 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.