KONFERERA HOS OSS

ATT MÖTAS 
Vill ni besöka oss för konferens eller ett kortare möte över en frukost eller lunch eller vill ni ha en 2 dagars konferens med övernattning? 
Vi hjälper er att skräddarsy ett paket efter eget tycke, smak och budget. 


ÖNSKAR NI KONFERENSPAKET? 
Vi lämnar offert utifrån era speciella önskemål
Kontakta oss på info@vimmerbystadshotell.se

SÖMMERSKAN

Sömmerskan är en pampig men ombonad lokal som rymmer 8-10 personer. Lokalen är möblerad i styrelsesittning och det finns även en mindre soffgrupp i rummet. I Sömmerskan finns möjlighet att koppla upp sig på Tv-skärm eller använda videokonferens. Möjlighet till mindre whiteboard och blädderblock finns också. 

LILLA SALEN

Ljus och luftig lokal som enkelt möbleras om efter önskemål. Lilla Salen rekommenderas från 20 personer upp till max 40 i skolsittning. Här finns videokonferens, projektor,  whiteboard och blädderblock. 

HANDELSBODEN

Mindre lokal med plats för 10 personer. Lokalen är möblerad i styrelsesittning och det finns möjlighet att koppla upp sig till tv-skärm. 

STORA SALEN

För möten med många deltagare har vi vår Stora sal. Här får det plats upp till 120 personer i biosittning men den går också att duka med runda bord, styrelsesittning eller U-sittning. Stora Salen är utrustad med projektor, videokonferens, mikrofoner/mygga samt blädderblock och whiteboard om det önskas. 


VIDEOKONFERENS

Befinner sig mötesdeltagarna på olika platser?

Hos oss sammanstrålar ni enkelt digitalt genom vår portabla videokonferens.

Välkommen med er förfrågan! 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.