KONFERERA HOS OSS

ATT MÖTAS 
Vill ni besöka oss för konferens eller ett kortare möte över en frukost eller lunch eller vill ni ha en 2 dagars konferens med övernattning? 
Vi hjälper er att skräddarsy ett paket efter eget tycke, smak och budget. 

Vår stora sal tar upp till 120personer i biosittning. 

ÖNSKAR NI KONFERENS PAKET? 
Vi lämnar offert utifrån era speciella önskemål
Kontakta oss på frontdeskmanager@vimmerbystadshotell.se

SÖMMERSKAN

Lokal med plats för 8-10personer. Möblerad i styrelsesittning. Möjlighet att koppla upp sig på Tv-skärm eller använda videokonferens. Det finns också en mindre soffgrupp i rummet.

LILLA SALEN

Ljus och luftig lokal som enkelt möbleras om efter önskemål. Rekommenderas från 20personer upp till max 40 i skolsittning. Här finns videokonferens, projektor, whiteboard och blädderblock. 

HANDELSBODEN

Mindre lokal med plats för 10 personer. Möblerad i styrelsesittning. Möjlighet att koppla upp sig på Tv-skärm

STORA SALEN

För möten med många deltagare har vi vår Stora sal, här får det plats upp till 120 personer i biosittning, den går också att duka med runda bord, styrelsesittning eller U-sittning. Här finns projektor, videokonferens, mikrofoner/mygga samt blädderblock och whiteboard om det önskas. 

FRUKOSTMÖTE 

Ät frukost från vår frukostbuffé och ha möte samtidigt.

Ni får tillgång till egen lokal (10 platser) i upp till tre timmar.  

VIDEOKONFERENS

Befinner sig mötesdeltagarna på olika platser?

Hos oss sammanstrålar ni enkelt digitalt genom vår portabla videokonferens.

Välkommen med er förfrågan! 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.