Best Breakfast

Låt frukosten bli en bra start på dagen

Vi erbjuder en hotellfrukost med lite av det mesta av väl valda råvaror, gärna lokalt producerade. Vårt bröd bakas av det lokala bageriet Guldkringlan, vår skinka kommer från Håkans glada utegrisar i Brantestad, vitlökssillen, müslin och äggröran (och mer därtill) gör vi i vårt eget kök. 

Frukost ingår när du bor hos oss. 

Är du inte gäst på hotellet så kan du ändå njuta av vår frukost i mån utav plats. Som vuxen kostar frukosten 150 kr per person och barn 65 kr. 
Vi uppskattar att ni bokar. Det hjälper oss att ge en riktigt bra service. Ring oss på 0492-12100 eller maila på info@vimmerbystadshotell.se 
* Sommartid tar vi inte emot bokningar. Då gäller endast drop in i mån utan plats. 

Frukosten serveras
Måndag - söndag 06.15 -10.00
Med reservation för ändringar

Under sommaren har vi många gäster på hotellet.
Det kan därför bli lite ont om plats i restaurangen under morgonens timmar. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.