Dagspa

Den 1:e juni - 18:e augusti har vi öppet mellan 17.00-20.00. Pris 545 sek/ person. 

Finns det önskemål om att besöka oss utanför ordinarie tider är ni välkomna att skicka er förfrågan till oss. Vi kan också ordna med skräddarsydda lösningar för konferenser eller grupper för fler än 10 personer. 

Om du bokar dagspa finns det tre olika alternativ att välja mellan, ett avslappnande morgonspa eller unna dig en stunds avkoppling på eftermiddagen. Alternativt kan du välja att varva ner och avsluta din dag med ett skönt kvällsspa. Välj det som passar dig bäst! 

Kombinera gärna din spaupplevelse med en lyxig frukost, en smakrik lunch eller gourmétmiddag? Spara pengar genom att boka något av våra spapaket. 

Välkommen att boka här 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.