Dagspaspaket

Boka ditt dagspa här

Om du bokar dagspa finns det tre olika alternativ att välja mellan, ett avslappnande morgonspa eller unna dig en stunds avkoppling på eftermiddagen. Alternativt kan du välja att varva ner och avsluta din dag med ett skönt kvällsspa. Välj det som passar dig bäst! 

Kombinera gärna din spaupplevelse med en lyxig frukost, en smakrik lunch eller gourmétmiddag? Spara pengar genom att boka något av våra spapaket. 

Välkommen att boka här 

Gryningen 9.00 - 12.00

För dig som vill börja dagen på bästa sätt har vi detta härliga paket som utlovar en fortsatt härlig känsla i kroppen hela dagen. Under ett dagspabesök ingår alltid vår sparitual som är en ljuvlig boost för ditt välmående.

Börja dagen i vår vackra frukostsal klockan 8.00. Välj mellan allt som sig bör på ett frukostbord innan du beger dig en trappa ner till vårt magiska spa. Där väntar en spavärd som ger dig vägledning i sparitualen. Vår spamanager Eva älskar att starta dagen mjukt och därför är detta hennes favoritpaket. 

I paketet ingår: 
• Spainträde med sparitual 
• Handduk och morgonrock (till låns) samt tofflor. 
• Frukost

Pris: 
Söndag - fredag: 740 sek 
Lördag: 840 sek

Detta paket går inte att boka sommartid. 

Mitt i prick 12.45 - 15.45 

Ett perfekt paket om du vill jobba halva dagen för att sedan varva ner en stund och falla in i en skön känsla för resten av kvällen. Börja med vår populära lunch från 11:30-12:45. Utforska sedan vårt spa i er egen takt 12:45-15:45. 

I paketet ingår: 
• Spainträde med sparitual
• Handduk och morgonrock (till låns) samt tofflor. 
• Lunch  

Pris: 

Söndag - fredag: 740 sek 
Lördag: 840 sekSkymningen 16.30 - 19.30

Njut av en tid på vårt spa när ljuset sakta försvinner. Avsluta dagens arbete för att varva ner i mjuka famnar av vatten, till brus av lugn musik. När du gått igenom alla steg i vår sparitual lovar vi att du kommer vara redo för middag i vår restaurang. Där blir du serverad en middag utifrån kockens val med ett tillhörande glas dryck. 

I paketet ingår: 
• Spainträde med sparitual
• Handduk och morgonrock (till låns) samt tofflor. 
• Middag samt en dryck 

Pris: 
Söndag - fredag: 995 sek 
Lördag: 1095 sek

Kvällsdoppet 16.30 - 19.30

Avrunda helgen genom att uppleva vårt spa under kvällstid och känn ett lugn växa i kroppen. Njut av ett glas bubbel eller en nyttig drink från vår kittlande drinkmeny som består av såväl alkoholhaltiga som alkoholfria alternativ. Efter vår sparitual serveras du Stadshotellets klassiska räkmacka (vid specialkost finns alternativ) med tillhörande valfri dryck nere i bistro i spa. Prata med en spavärd om tid då du vill äta.

I paketet ingår: 
• Spainträde med sparitual
• Handduk och morgonrock (till låns) samt tofflor. 
• Räkmacka samt en dryck (serveras i spat)

Pris: 
Söndag 895 sek

Kvällsdoppet går endast att boka söndagar 

Trill in - valfri tid

Skäm bort dig själv med en härlig stund hos oss. Varva ner och hitta ny energi i din vardag eller ledighet. Hos oss kan du njuta av flera fantastiska bastumiljöer, upplevelseduchar eller varför inte testa isbad? Isbad är inte bara för den modige utan passar även den försiktige som vågar utmana sig själv.

Vi startar alltid upp med hälsoshot, sparitul & tvagning med instruktioner. Välj vilken dag och tid som passar dig. Blir du sugen på något att äta finns vår bistromeny som har något för alla smaker. Ni kan med fördel beställa mat direkt vid ankomst. Tid för maten bestämmer vi tillsammans vid ankomst. 

Morgon: 9:00-12:00
Middag: 12:45-15:45
Kväll: 16:30-19:30 (lördag 16:30-20:00)


I paketet ingår: 
• Spainträde med sparitual
• Handduk och morgonrock (till låns) samt tofflor. 

Pris: 
Söndag - fredag: 640 sek 
Lördag: 740 sek

Behandling

Behandling går att boka som tillval i samtliga spapaket. Alla behandlingar utförs av Hudvårdskompaniet vars personal, precis som oss, älskar att ta hand om sina kunder. 

Mellan vårt spa och Hudvårdskompaniet finns en dörr som förbinder två världar av avkoppling och skönhet. Genom detta samarbete erbjuds en rad olika behandlingar som ger kroppen och sinnet en välgörande stund. Från klassiska ansiktsbehandlingar till avslappnande massage, vi vill tro att det finns något för alla.

Att lägga till en behandling i ditt spapaket höjer hela upplevelsen. Det är ett tillfälle för dig att skämma bort dig själv och verkligen koppla av.

Klicka på länken nedan för att se tillgänglighet på Hudvårdskompaniets härliga behandlingsmeny. 


 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.