Behandlingar

Mellan vårt spa och Hudvårdskompaniet finns en dörr som förbinder två världar av avkoppling och skönhet. Genom detta samarbete erbjuds en rad olika behandlingar som ger kroppen och sinnet en välgörande stund. Från klassiska ansiktsbehandlingar till avslappnande massage, finns det något för alla.

När du kliver in genom dörren möts du av en lugn och avslappnande atmosfär med härliga dofter. Hudvårdskompaniets proffsiga terapeuter tar hand om dig med en personlig touch och hjälper dig att hitta den perfekta behandlingen för din hudtyp och dina behov. Efter behandlingen kan du fortsätta att njuta av spaets faciliteter och kanske få känna dig som en ny människa.

Så om du söker en stunds avkoppling och vill ta hand om din hud på bästa möjliga sätt, kom och upptäck den magiska dörren mellan spaet och Hudvårdskompaniet. Ta en paus från vardagens stress och unna dig själv en stund av lyx och välbefinnande.

Behandlingar bokas via Hudvårdskompaniets hemsida
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.