Öppettider och kontaktuppgifter

Vi finns alltid på plats om frågor och funderingar dyker upp under din tid hos oss. Har du frågor inför ditt besök eller bokning är du välkommen att kontakta oss. Nedan hittar du information om våra öppettider och kontaktuppgifter. 

Avvikande öppettider: 
1:e juni - 18:e augusti har vårt spa öppet klockan 17-20 och kostar 545kr/person. Vi har inga hotellpaket att erbjuda med spa under dessa datum om du inte bokar cykelpaket, vandringspaket eller fiskepaket. 

Midsommarafton och midsommardagen är vårt spa stängt. Hotellgäster

Om det finns tillgänglighet i vårt spa erbjuder vi våra hotellgäster att besöka det under ordinarie öppettider. För en kostnad av 375 kr får du tillgång till spat i två timmar. Erbjudandet gäller söndag till torsdag och i mån utav plats. Detta kan endast bokas samma dag som du önskar besöka vårt spa. Observera att sparitual ej ingår i priset och att erbjudandet inte är giltigt under sommaren, röda dagar eller vid event. 

 

* Sparitual ingår ej i priset. Övriga regler och villkor gäller (läs mer under fliken "Inför din spaupplevelse"). 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.