Öppettider och kontaktuppgifter

Vi finns alltid på plats om frågor och funderingar dyker upp under din tid hos oss. Har du frågor inför ditt besök eller bokning är du välkommen att kontakta oss. Nedan hittar du information om våra öppettider och kontaktuppgifter. 

Avvikande öppettider: 
3:e juni - 18:e augusti har vårt spa öppet klockan 8-11 och 17-20 och kostar 595kr/person. Vi har inga hotellpaket att erbjuda med spa under dessa datum om du inte bokar cykelpaket, vandringspaket eller fiskepaket. 

Midsommarafton och midsommardagen är vårt spa stängt. Hotellgäster

Om vi inte har fullbokat i spat erbjuder vi hotellgäster att spontant besöka vårt spa. Som hotellgäst betalar du 375 kr  i mån av plats i vårt spa, om du garanterat vill få en plats rekommenderar vi dig att boka i förväg till ordinarie pris eller något av alla våra spa paket med boende.

* Sparitual ingår ej i priset. Övriga regler och villkor gäller (läs mer under fliken "Inför din spaupplevelse"). 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.