Sparitual

Vår unika sparitual är en badceremoni som är utformad för att du ska få uppleva det bästa i vårt spa. Den lämnar dig med en känsla av lugn och harmoni på såväl in- och utsida. En känsla som sitter kvar hela dagen.

Sparitualen, som ingår i alla våra paket, ger dig en personlig guidad genomgång av någon av våra kunniga spavärdar. Ritualen utförs med utvalda produkter och i särskild följd. Du får uppleva kontrasterna mellan varma och kalla källor, mellan bastubad och regnduschar. De härliga kroppsprodukterna, som utvecklats av vår erfarna hudterapeut Aina Wiger, tar upplevelsen till en högre nivå och bjuder in dina sinnen till njutning. Vi rekommenderar att du genomför ritualen i ett stilla tempo.

Är du intresserad av behandling i samband med ditt spabesök? I stolt samarbete med Hudvårdskompaniet erbjuder vi lyxiga behandlingar.  

Vid bokning av behandling eller sparitual välkomnar vi er till spaloungen 15 minuter innan bokad tid. Där kan ni varva ner och avnjuta en hälsoshot innan genomgång. 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.