Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka
BEST WESTERN Vimmerby Stadshotell kan erbjuda 87 välutrustade rum i olika storlekar och prisklasser. Samtliga våra rum är utrustade med minibar, hårfön samt kabel TV med ett brett kanalutbud. Våra boende gäster och konferensgäster har fri tillgång till WIFI. 

Hela tiden strävar vi efter att kunna erbjuda våra gäster en trevlig vistelse. Till sommaren 2015 utökades hotellet med 27 nya rum, som är belägna i hotellets västra flygel. Vårt hotell består nu av tre sammanhängande byggnader. Hotellets hjärta är byggnaden från 1860-talet som huserar restaurang, reception, festvåning/konferens och några familjerum. Västra flygeln når man genom festvåningen eller direkt från restaurangen, trappor förekommer. 

Vill du boka paketerbjudande så maila oss på info@vimmerbystadshotell.se eller ring 0492-12100

Enkelrum

Enkelrummen finns med 90 cm bred säng och Business enkelrum med 140 cm bred säng.  

Dubbelrum

Dubbelrum med en 180 cm bred säng. Några av våra dubbelrum har en 160 cm bred säng. 

Rummen är ca 14m2.

Mindre Trebäddsrum

Sommartid med hög efterfrågan av flerbäddsrum möblerar vi  om en del av våra Business-enkelrum med 140 cm bred säng till mindre trebäddsrum. Dessa rum erhåller vid denna ommöblering en extra 90 cm säng. 

Rummet är ca 14m2.

Mindre familjerum med våningssäng

Sommartid med hög efterfrågan
av familjerum möblerar vi om en
del av våra Business-enkelrum
med 140 cm bred säng. Dessa rum 
erhåller vid denna ommöblering en 
extra våningssäng. 

Rummen är ca 14m2.
                                                                                                  

Familjerummet Fabrikören

Rummet består av en dubbelsäng och två enkelsängar. 

Rummet är ca 25m2.

Familjerummet Byggmästaren

Rummet består av en dubbelsäng och två enkelsängar. 

Rummet är ca 25m2.

Familjerummen 

Estradörskan, Sadelmakaren & Järnhandlaren

Dessa familjerum består av en dubbelsäng, enkelsäng och en bäddfåtölj eller en dubbelsäng, enkelsäng och bäddsoffa. Rummen vetter mot torget.

Rummet är ca 25m2.

Familjerum Classic

Familjerum Classic är våra nyaste rum på hotellet och är belägna i hotellets västra flygel. Rummen är utrustade med sköna Carpe Diem sängar. Barnen sover i en våningssäng från Sävar. Rummen har olika teman och inredning och utseende skiljer sig åt. I vår flygel förekommer trappor.

Rummet är ca 20 m2.

Dubbelrum Superior

Dubbelrum Superior är våra nyaste rum på hotellet och är beläget i hotellets västra flygel. Rummen är utrustade med sköna Carpe Diem sängar. Rummen har olika teman och inredning och utseende skiljer sig åt. Dessa rum passar även barnfamiljer, då det även finns en bäddsoffa för två. Trappor förekommer.
Rummet är ca 25m2.

Familjerummet Sömmerskan

Rummet vetter mot torget och består av en dubbelsäng och en bäddsoffa för två personer. Toalett och dusch finner ni i foajén direkt utanför rummet. Det är bara rummet Sömmerskan som nyttjar badrummet.

Rummet är ca 20m2.

Sviten Direktören

Rummet är uppdelat i två rum med en sovrumsdel och en vardagsrums-del där det även finns en sovalkov. Bilden visar vardagsrumsdelen.

 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.