Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka
Vi på BEST WESTERN Vimmerby Stadshotell erbjuder 86 välutrustade rum i olika storlekar och prisklasser. Samtliga våra rum är utrustade med minibar, hårfön samt kabel TV med ett brett kanalutbud. Våra boende gäster och konferensgäster har fri tillgång till WIFI. 

Hela tiden strävar vi efter att kunna erbjuda våra gäster en härlig vistelse under sin tid hos oss. 

Sommaren 2015 utökades hotellet med 27 nya rum, som är belägna i hotellets västra flygel. Vårt hotell består nu av tre sammanhängande byggnader. Hotellets hjärta är byggnaden från 1860-talet som huserar restaurang, reception, festvåning/konferens och några familjerum. Västra flygeln når man genom festvåningen eller direkt från restaurangen. I flygeln förekommer trappor och går ej att nå alla rum via hiss, men vi hjälper gärna till med att bära bagage eller förvara barnvagnar. 

Nedan kan du läsa mer om våra olika rumstyper. 


Enkelrum 

Våra enkelrum är ett bra alternativ för dig som reser ensam. Rummen är utrustade med en skön 90cm bred säng. 

Economy Double 

I våra Economy Double sover en eller två personer. I rummet finns en 140 cm bred säng och en schäslong.

Standard dubbelrum 

I våra dubbelrum finns en bekväm dubbelsäng som är antingen 160 eller 180 cm bred. 

Twin 

Twin är en variant av dubbelrum som 
består utav två separata enkelsängar. 
Enkelsängarna är 90 cm breda. 
                                                                                                  

Familjerum Classic 

Familjerum Classic är, precis som namnet antyder, ett klassiskt familjerum bestående av en 180 cm bred dubbelsäng och en våningssäng. Rummet ligger i vår flygel där trappor förekommer. 

Familjerum 

Hos oss finns flera familjerum med rumsnamn istället för rumsnummer. Alla dessa rum har sin egen stil och inredning. Bland dessa finns rum med upp till fem bäddar. 

Superior 

Superior passar familjen, kompisarna eller sig som vill bo i ett rymligare hotellrum under din vistelse. Rummet består utav en 180 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa. Rummet ligger i vår flygel där trappor förekommer. 

Deluxe 

För dig som vill sätta guldkant på upplevelsen är Deluxe ett bra alternativ. Våra deluxerum är utrustade med en 180 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa. I hotellrummets badrum finns också en bastu. Rummet ligger i vår flygel där trappor förekommer. 

Sviten

Vår svit bär namnet Direktören. Rummet är uppdelat i två rum där det ena är sovrum och det andra vardagsrum. I vardagsrummet finns en sovalkov. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.