Vi på Vimmerby Stadshotell erbjuder 86 välutrustade rum i olika storlekar och prisklasser där inget rum egentligen ser ut exakt som något annat. Våra rum på flygeln har genomgått en transformering och är skapade efter vår historia på hotellet. Rummen som ligger i vår huvud byggnad har genomgått renovering men i en mer klassisk stil. Våra gäster har alltid fri tillgång till WIFI. 

Hela tiden strävar vi efter att kunna erbjuda er en härlig vistelse under er tid hos oss. 

Vårt hotell består av tre sammanhängande byggnader. Hotellets hjärta är byggnaden från 1860-talet som huserar restaurang, reception, spa festvåning/konferens och några familjerum. Vår flygel når man genom festvåningen eller direkt från restaurangen. I flygeln förekommer trappor och det går ej att nå alla rum via hiss, men vi hjälper gärna till med att bära bagage eller förvara barnvagnar eller annan packning i vårt bagagerum. 

Nedan kan du läsa mer om våra olika rumstyper. 

Enkelrum 

Våra enkelrum är ett bra alternativ för dig som reser ensam. Rummen är utrustade med en skön 90cm bred säng. 

Economy Double 

I våra Economy Double sover en eller två personer. I rummet finns en 140 cm bred säng och en schäslong. Schäslongen bäddas för 1 barn vid behov. Rummet kan uppfattas som litet. 

Standard dubbelrum 

I våra dubbelrum finns en bekväm dubbelsäng som är antingen 160 eller 180 cm bred. Om du vill ha specifikt det ena eller andra, hör efter vid bokningstillfället om det är möjligt att önska storlek på säng. Rummet är för max 2 personer.

Twin 

Twin är en variant av dubbelrum som 
består utav två separata enkelsängar. 
Enkelsängarna är 90 cm breda. Rummet är 
för max 2 personer.
                                                                                                  

Familjerum Classic 

Familjerum Classic är, precis som namnet antyder, ett klassiskt familjerum bestående av en 180 cm bred dubbelsäng och en våningssäng. Rummet ligger i vår flygel där trappor förekommer. Värt att notera är att hiss inte går att ta till dessa rum. Våra våningssängar bäddas ut vid behov och är för barn.

Familjerum 

Hos oss finns flera familjerum med rumsnamn istället för rumsnummer. Alla dessa rum har sin egen stil och inredning. Bland dessa finns rum med upp till fem bäddar. 

Superior 

Superior passar familjen, kompisarna eller sig som vill bo i ett rymligare hotellrum under din vistelse. Rummet består utav en 180 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa. Bäddsoffan bäddas ut vid behov och är för barn. Rummet ligger i vår flygel där trappor förekommer och där hissen inte går att ta hela vägen till rumsvåningen.

Deluxe 

För dig som vill sätta guldkant på upplevelsen är Deluxe ett bra alternativ. Våra deluxerum är utrustade med en 180 cm bred dubbelsäng och en bäddsoffa. I hotellrummets badrum finns också en bastu. Rummet ligger i vår flygel där trappor förekommer och där hissen inte går att ta hela vägen till rumsvåningen.

Sviten

Vår svit bär namnet Direktören. Rummet är uppdelat i två rum där det ena är sovrum och det andra vardagsrum. I sovrummet finns en 180cm bred dubbelsäng. I vardagsrummet finns en sovalkov ämnad för barn. 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.