Familjerum Classic 

Familjerum Classic är ett av våra nyaste rum och ligger belägna i hotellets flygel. Rummet passar familjen, kompisarna eller de som helt önskar ett rymligare hotellrum. I rummet finns en 180 cm bred dubbelsäng med sängar från Carpe Diem samt en våningssäng från Sävar. Våningssängen bäddas ut vid behov och är ämnad för barn.  

Familjerum Classic är är ungefär 20 kvadratmeter stora (exkl. badrum) och utrustade med tv, dusch, hårfön, telefon, minibar och vattenkokare. Här finns också ett skrivbord med tillhörande stol samt en fåtölj. Rummen i vår flygel har olika teman vilket innebär att inredning och utseende skiljer sig åt. Observera att det i vår flygel förekommer trappor och rummen går inte att nå via hiss. 

Från rummet kan ni beställa roomservice under kökets öppettider och självklart finns trådlöst WiFi som du lätt kan koppla upp dig på. 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.