Dubbelrum

I våra trivsamma dubbelrum sover en eller två personer. Barn under 12 år sover alltid gratis i befintlig säng. Meddela oss gärna innan ankomst om ni har med barn som ska sova tillsammans med de vuxna i dubbelsängen. Tänk på att det är olika storlekar på dubbelsängen så hör gärna efter vid bokningstillfället om det finns möjlighet att önska storlek. 

I rummet finns en 160 eller 180 cm bred säng, en fåtölj samt ett skrivbord med tillhörande stol. Våra dubbelrum är är ungefär 14 kvadratmeter stora (exkl. badrum) och utrustade med tv, dusch, hårfön, telefon, minibar samt vattenkokare. 

Från rummet kan ni beställa roomservice  under kökets öppettider och självklart finns trådlöst WiFi som du lätt kan koppla upp dig på.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.