Deluxe 

Deluxe är ett av våra nyaste rum. Dessa ligger belägna i hotellets flygel som nås genom att passera festsalen. Rummet passar familjen, kompisarna eller de som helt enkelt önskar ett rymligare hotellrum och samtidigt vill sätta lite guldkant på upplevelsen. I rummet finns även bastu i badrummet.

Här finns en 180 cm bred dubbelsäng från Carpe Diem samt en bäddsoffa som bäddas ut vid behov och är ämnad för barn. Om inte bäddsoffan nyttjas som sängplats bildar den tillsammans med två fåtöljer en trevlig sällskapsyta i rummet.  

Våra Superiorrum är ungefär 25 kvadratmeter stora (exkl. badrum) och utrustade med tv, dusch, bastu, hårfön, telefon, minibar samt vattenkokare. Här finns ett skrivbord med tillhörande stol samt fåtöljer. Rummen i vår flygel har olika teman vilket innebär att inredning och utseende skiljer sig åt. Observera att det i vår flygel förekommer trappor och du kan inte ta dig hela vägen till rummet med hiss.  

Från rummet kan ni beställa roomservice under kökets öppettider och självklart finns trådlöst WiFi som du lätt kan koppla upp dig på. 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.